ハルの散歩道 haru walk

日々の細々した事をつづります。I will write some story in my any days.

今日の献立。焼肉。切り落とし。my dish is cheep roast beef in this night.

焼肉でした。でもお得な切り落とし。だからしみこみやすい。タレを手作りで作る。これは下味用と浸けだれ用になる。肉には下味をしっかりつける。玉ねぎの薄切りと絡めておく。それを焼く。キャベツを皿に盛っておく。焼いた肉を載せる。手作りのタレに酢とコツジャンを混ぜて浸けだれを作る。焼いた薄切り肉と玉ねぎを皿に置く。浸けだれにつけながら、ご飯を食べる。おいしい、もっと食べたい。やっぱり浸けだれがあるとメリハリのある味だな。安くても好きなメニューを作れたとき人は幸せだな。

I had thin roast beef with onion in  this night. This beef is cutting off small one. It was making cheep dishes.But I maked original handmade souce tasted sweet and dericious soy. It was penetrated the beef. I made original one. I hoped I could making more, and I have taste it more over. it is dish a little. But when we make our fevarite menu, we could fill with happy feeling in my ordinary days. Do you think so?